Allehaande Lillesand er en sjarmerende livsstilsbutikk/attføringsbutikk midt i hjertet av Lillesand. I butikken finner du klær, sko, vesker, interiør, kvalitetsleker og mye god smak i form av kaffe, te, krydder og sjokolade. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i hyggelige lokaler i Strandgata 11!

lørdag 5. april 2014

De små øyeblikkene i hverdagen!


Vi har tro på at de enkle, hverdagslige øyeblikkene i livet er de mest minneverdige og viktige. Hverdagen er travel, og vi har mer og mer behov for å sette oss ned og ta en "pause". Prøv å legge merke til de små tingene iløpet av dagen... Du vil se at det er mye som skjer rundt oss som gjør oss glade!I vår fine butikk er vi flere fine damer som vet å sette pris på de små øyeblikkene... Som for eksempel når man får en klapp på skuldra eller gode ord når vi har gjort en god jobb. Eller når vi får servert en kopp varm te med et smil! Også alle de gode samtalene både med kunder og vi som jobber her! Det gir energi og man blir lysten på i gi tilbake!

Tenk på hva et lite smil kan gjøre...I dag er det lørdag og regn ute, men her hos oss er det varmt og godt. Musikken spiller i butikken og det er så koselig å være her! Det er noe med atmosfæren, de gode luktene av nykvernet kaffe, alle de vakre tingene og ikke minst alle de fine kundene som tar turen innom oss! Det er en herlig plass å være.


Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha :-)
H.C AndersenPå bildene i dag har vi ulike produkter fra Greengate, Lillesandsdrops og te fra Solberg & Hansen.

Ta vare på hverandre:-) Hilsen Allehaande-jentene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar