Allehaande Lillesand er en sjarmerende livsstilsbutikk/attføringsbutikk midt i hjertet av Lillesand. I butikken finner du klær, sko, vesker, interiør, kvalitetsleker og mye god smak i form av kaffe, te, krydder og sjokolade. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i hyggelige lokaler i Strandgata 11!

onsdag 28. januar 2015

Solberg & Hansen - kaffe og te!
Allehaande har i flere år vært trofaste forhandlere av kaffe og te fra Solberg & Hansen. I et lite hjørne av butikken står vi å måler, veier te og maler kaffe til våre kunder. Og duften brer seg ut i butikken og lukter fantastisk hver eneste gang! 


Historien om Solberg & Hansen begynner i en kolonialforretning i Oslo året 1879. Et skjebnebestemt møte mellom to kaffetørste herrer, Karl Solberg og Fritjof Hansen, la grunnlaget for at en av Norges mest kunnskapstørste bedrifter så dagens lys. Siden den gang har de utforsket og oppdaget smaker i jakten på en bedre kopp. Den dag i dag former denne idéen alt de gjør: Som kaffebrenneri, så vel som leverandør av kaffe, te og utstyr i hele Norge.
Er du glad i litt smak og søtt i kaffen din, så anbefaler vi sirup fra DaVinci! Vi har den i sjokolade og vanilje! COFFEE
It´s the most
important meal
of the dayUtvalget av te er stort, og vi har flere forskjellige sorter av grønn, sort, frukt og urte te.Come, let us have some tea 
and talk about
happy things
Storselgeren er denne nydelige ingefærteen. Et intenst energibrygg som både varmer og frisker opp. Nydelig, ren smak av ingefær, med delikate innslag av søte frukter. 


Japansk- inspirert tekanne i jern fra House Doctor 
Tekannen står på en smart stett med plass til telys inni så teen holder seg varm til langt utpå formiddagen! 
Laget av støpejern med rustfritt stålnett.


Kom innom oss for å se alle våre varianter av kaffe og te! Vi hjelper deg å finne din favoritt!

Hilsen Allehaande-jentene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar