Allehaande Lillesand er en sjarmerende livsstilsbutikk/attføringsbutikk midt i hjertet av Lillesand. I butikken finner du klær, sko, vesker, interiør, kvalitetsleker og mye god smak i form av kaffe, te, krydder og sjokolade. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i hyggelige lokaler i Strandgata 11!

tirsdag 24. mars 2015

Nydelig vårnytt fra Tulip & Tatamo :-)
VÅRKJOLEN ELLA
Klassisk Tulip & Tatamo snitt, med bærestykke i myk og fleksibel bomull, ermer i tynn mønstret bomull og skjørt og rygg i relieffmønstret deilig bomull i elastan som gjør den behagelig å ha på!
Kr 1849


VÅRKJOLEN ODA
Nydelig kjole i bomull med blomsterdetaljer på ermene, og glidelås hele veien ned.
Kr 1649
TUVA STRIKKEKJOLE
Deilig og behagelig kjole med ermer i småblomstrete bomull og detaljer i seneppsgul bomullsjersey.
Kr 1749

BLÅ STRIKKET TOPP OG SMÅBLOMSTRETE BUKSE
Myk og deilig mønsterstrikket topp med jersey kanting rundt ermer og halslinning. Kr 399
Blomstrete myk og deilig bukse i bomull. Kr 969
SIGRID VÅRKÅPE
Denne nydelige vårkåpa er i tykk italiensk bomullsjersey av høy kvalitet. Den har detaljer av nydelig brokadestoff og vakre forseggjorte knapper.
Kr 2699


Vi hadde en fantastisk moro fotoshoot i vakre omgivelser på Kaldvell i Lillesand! Tusen takk til vakre Annette som var så sporty å stille opp! Alle klærne er å finne i butikken vår nå, nydelig kvalitet og en drøm å ha på! Dette er klær du har i mange år;-)

Må også si tusen takk til Skinpoint Hud & Neglepleie i Lillesand. Dyktige Ann Charlott la fantastiske 3d vipper på modellen i forkant. Du kan finne henne her: Skinpoint Hud & Neglepleie

Håper vi sees i butikken!

Hilsen Allehaande-jentene!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar