Allehaande Lillesand er en sjarmerende livsstilsbutikk/attføringsbutikk midt i hjertet av Lillesand. I butikken finner du klær, sko, vesker, interiør, kvalitetsleker og mye god smak i form av kaffe, te, krydder og sjokolade. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i hyggelige lokaler i Strandgata 11!

fredag 28. mars 2014

Nicolas Vahé


Franskmannen Nicolas Vahé er utdannet kokk og konditor, og har også spesialisert seg på sjokolade. Han jobbet noen år i Frankrike før han flyttet til Danmark for å jobbe som konditor. I 2007 startet han sin egen merkevare av spesialiteter, etter egne oppskrifter. Han liker å kombinere tradisjonelle oppskrifter med "det moderene kjøkken" og finne inspirasjon verden over. Produktene hans er helt fantastiske, og vi har et godt utvalg i butikken vår.

Fransk havsalt og peppermix. Kjempe fine å se på, med praktisk kvern på toppen!

Korkstoppere, gryteunderlag og coastere laget av kork! Ekstra virgin olive oil.Hva med en kopp sort eller grønn te med honning?


Syltetøy i mange varianter! Her har vi smørt grønn tomat syltetøy på knekkebrød. Nydelig!


Ketchup, ulike oljer og pesto er et "must" på kjøkkenet!

Vi har tradisjonelle pestoer, men også mange med spennende smaker. Bruksområdene er mange...

TOMAT SNACKS

1 rull butterdeig
1 glass Nicolas Vahe Pure tomat pesto (eller en annen Nicolas Vahe pesto)
10 store cherrytomater
Olivenolje, salt, pepper, timian, rosmarin

Skjær ut 10 sirkler fra butterdeig, ved hjelp av et glass.

Legg dem på et ark bakepapir og smør på med  pesto.

Plasser en hel tomat på toppen og dryss med salt, pepper og olivenolje.

Stek ved 220 ° C i ca 10 minutter, dryss med finhakket timian og rosmarin og server mens varm.

Vinaigretter som passer perfekt til salat eller som tilbehør til middag.Hva med å ha disse fine eggene på bordet i påska? Dette er mandler trukket med hvit sjokolade.


Vi har flere typer nydelig sjokolade og trøfler som kan nytes med en kopp te eller kaffe!Fransk nugat, chrispy snack og en flaske drue -og granareplejuice er perfekt som vennegave eller til deg selv om du vil kose deg litt ekstra i helga!

Til marinering av kjøtt eller som tilbehør til grillmaten kan du prøve sennep med trøffel eller provencialske urter. Og til grillsalaten passer det fint med pistasj olje eller hvit trøffel olje.
Vårt mestselgende produkt fra Nicolas Vahé er salt med parmesan og basilikum, som passer perfekt til pasta og pizza! Dette er så populært at vi for tiden er utsolgt, men vi venter inn nye snart! Vi har også salt med hvitløk og rød pepper og "The secret blend" som inneholder salt, lavendel blomster, soltørket tomat, svart pepper, timian, rosmarin og hvitløk. Disse er også absolutt verdt et forsøk!


Håper du ble inspirert til å prøve ut noen av de spennende produktene fra Nicolas Vahé!

Hilsen Allehaande-jentene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar