Allehaande Lillesand er en sjarmerende livsstilsbutikk/attføringsbutikk midt i hjertet av Lillesand. I butikken finner du klær, sko, vesker, interiør, kvalitetsleker og mye god smak i form av kaffe, te, krydder og sjokolade. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i hyggelige lokaler i Strandgata 11!

torsdag 6. mars 2014

Nyheter


  
          

Det strømmer på med nye varer i butikken om dagen, og vi synes det er ekstra gøy å kunne presentere nye leverandører for dere.
Tokyo Milk er dannet av den verdenskjente parfymøren og designeren Margot Elena og kombinerer elegant design med uventede essenser.
  Deres siste linje Tokyo Dark består blant annet av en eau de parfum som kommer i flotte signaturflasker, og hos oss kan du velge mellom duftene "Excess", "Everything & Nothing" og "Bulletproof".

Kom gjerne innom butikken for å prøve disse behagelige og spennende duftene!Tokyo Dark-serien kommer også med håndkrem i de samme duftene. Kombinasjonen sheabutter og mandelolje gjør underverker for tørre hender, og kremen trekker hurtig inn i huden uten å føles klissete.

Håndkremen leveres i en tøypose som matcher tuben i metall.


Fra danske Vanilla Fly har vi fått inn
 kule print i glass og ramme.

Noen har enkle  og fine motiv i sort/hvitt...

...mens andre har tankevekkende eller morsomme budskap.

I samme serien finner du også kort
 til forskjellige anledninger.Trenger du et kort til bursdagsgaven eller bare har lyst til å gi noen en hyggelig hilsen i hverdagen? Disse kortene er både fine og får mottageren til å trekke på smilebåndet :-)

Hilsen Allehaande-jentene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar