Allehaande Lillesand er en sjarmerende livsstilsbutikk/attføringsbutikk midt i hjertet av Lillesand. I butikken finner du klær, sko, vesker, interiør, kvalitetsleker og mye god smak i form av kaffe, te, krydder og sjokolade. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i hyggelige lokaler i Strandgata 11!

fredag 19. desember 2014

Tetøsene:-)


Har du fått med deg at vi har fått inn et nytt te-merke? 

Tetøsene -helt uten en tråd!Høykvalitets løsvekt-te, helt rent og naturlig, pakket i delikate pyramideposer som er store nok til at teen får frigjort sin fantastiske smak og aroma.


Torhilds tøffe tetox

Torhilds er en rensende miks av storborrerot, mariatistel, grønn økologisk rooibos, kanel, peppermynte, løvetannrot og sitronmelisse. Naturlig koffeinfri.
Kickstart dagen med en deilig kopp rensende Torhild. Ikke bare smaker hun fantastisk, men hun er også stappfull av virksomme
urter som jobber sammen for å gi kroppen din en skikkelig detox.Marys magiske magekur

Marys inneholder mageregulerende urter som sennablader, grønn økologisk rooibos, lakrisrot, anisfrø, sikori, tørket appelsinskall, ingefær, rødalmbark og eksklusiv Pu Erh te.
En kopp med Marys om dagen er godt for magen. Spesielt jobber sennabladene og rødalmbarken bra sammen for å gi deg en sunn mage- og tarmfunksjon.


Bodils bugnende balkong

Bodils er en søt urteblanding av egyptisk kamille, frisk peppermynte og sør-afrikansk rød busk (rooibos) med et hint av vanilje.
Bodils er selvfølgelig helt koffeinfri da urter ikke er te i ordets rette forstand. Bodils bugnende balkong passer perfekt som kveldskos.. da kamillen gjør deg søvnig og peppermynten beroliger kropp og sjel.Gerds fristende frukter

Gerds er en frisk blanding av tørket hibiskusblomst, roseblader, eplebiter, blåbær og naturlig blåbærsmak. Koffeinfri! Denne er også barnas favoritt.
Gerds er super som is-te på varme sommerdager. Ta et stort glass, hell kokende vann til du dekker posen, la den trekke i 4 min. før du topper med isbiter og iskaldt vann. FrisTE-FrisTE!


Gunvors heftige halsterapi

Gunvors er varm og mykgjørende for din såre hals. Inneholder rødalmbark, lakrisrot, bringebærblader, anisfrø, kanel, hibiskus og tørket appelsinskall. Naturlig koffeinfri.
Når det lugger i halsen og man alller helst vil krype under dyna, er Gunvors halsterapi god å ha. Urteblandingen i denne teen er perfekt for å lindre feber, forkjølelse og sår hals.


Ruths rause blåbær

Ruths rause blåbær er en eksklusiv hvit te fra Fujianprovinsen i Kina. Frisk og mild:-D Inneholder hvit te, hele blåbær og naturlig blåbærsmak. Hvit te er en sjelden og kostbar te som bare produseres i små mengder. Den blir gjerne omtalt som teens champagne. «Ooooo, den var en friskus!»


Fannys fyldige fersken

Fannys er en Oolong-te fra Taiwan med fersken og aprikos. Oolong er en type te som ligger mellom grønn og sort te. Fannys passer skikkelig bra som frokost-te for en oppkvikkende start på dagen


Lailas lekre lakrisdusk

Lailas er en deilig blanding av frisk og smakfull peppermynte og store biter søt lakrisrot. Naturlig koffeinfri.


Dagnys brennheite nellik

Dagnys er en sort chai-te fra Assam i India med et eksotisk hint av ingefær, kardemomme, nellik og kanel.
En perfekt høst- og vinterdrikk som dufter og smaker av jul.


Ernas røde busk

 Ernas er en chai av sør-afrikansk rød busk (rooibos) med et hint av vanilje og en heit blanding av ingefær, kanel, kardemomme, nellik og appelsinskall. Siden Ernas er naturlig koffeinfri kan den nytes når- og hvor som helst. I tillegg til varm/steamet melk anbefaler vi noe tilsatt søtning da det fremhever den eksotiske kryddersmaken.


Myrnas lille sorte

Myrnas lille sorte er en pikant sort Earl Grey-te fra Sri Lanka med saftig bergamott, appelsin og blå kornblomst.
Myrnas er en god og tradisjonell følgesvenn til frokosten og vår absolutte melke-te favoritt. Prøv den også sammen med en bit mørk sjokolade..nam!


Lillys yppige appelsin

Lillys er en kinesisk grønn te med blader av ringblomst, biter av appelsinskall og en forfriskende smak av sitron og lime.
Grønn te hylles med rette som en fantastisk helsedrikk og konsumeres heftig i Kina og Japan. Etter plukking tørkes bladene før de rulles for hånd for å frigjøre bladenes helsebringende enzymer…Tetøsene sier som i Japan: “Itadakimasu!”

Velg deg din favoritt blant damene over. Her finner du alle typer; hvit te, grønn te, sort te, chai, rooibos, urte-te og frukt-te. Det er te for alle og enhver og til hver anledning. Er du fjolleTE, vimseTE, skravleTE, koseTE..eller er du rett og slett den søtesTE? Da passer teen vår perfekt til deg!
Bli en ekte tetøs du også, garantert balsam for kopp og sjel! Helsefordeler i hver dråpe te! Antioksidanter i massevis :)


Har du fått med deg konkurransen vi har gående på Facebook? 
Gå inn her å ta en titt og bli med da vel!

Hilsen Allehaande-jentene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar