Allehaande Lillesand er en sjarmerende livsstilsbutikk/attføringsbutikk midt i hjertet av Lillesand. I butikken finner du klær, sko, vesker, interiør, kvalitetsleker og mye god smak i form av kaffe, te, krydder og sjokolade. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss i hyggelige lokaler i Strandgata 11!

tirsdag 16. desember 2014

Tips til julegaver!


Vase og gulvteppe fra House Doctor!


Det er travle, men koselige tider, og det merker vi godt hos oss i butikken.
 Julaften nærmer seg med stormskritt og vi er vel ikke alene om å kjenne at det av og til er litt vanskelig å finne julegaver til våre nærmeste.
 Her kommer et lite bilderas fra butikken vår, som vi håper kan hjelpe og inspirere til årets julegavehandel!


Nydelig "godteridunk" i porselen fra AC Design.
Ac Design er norsk design, og holder til i Bærums Verk utenfor Oslo.


Alle koppene er forskjellige i form og med forskjellige tekster. Porselenet er vakkert, formene er rare og tekstene er morsomme.M E N T er et annet norsk merke vi har hos oss. Vakre skåler, vaser, kopper og kanner finner du i butikken vår! Den som får noe fra MENT under juletreet... er heldig:-)


På bildene vises sukkertøyskåla og fasettvasen. Disse finnes i flere vakre farger!


Koppene finnes også i flere farger:-)


Nytt fra Kähler er denne kule Globo lysestaken i granittgrå! Fin alene, eller sammen med de populære lyshusene:-) Vi har den i 3 forskjellige størrelser.Nydelig duftlus fra Pernici laget med 100% ren økologisk soya voks og essensielle oljer. Dette lyset er håndlaget i Italia og er av høy kvalitet.
Dette duft lyset inneholder ikke blekemiddel, petroleum eller parafin, det er fullt biologisk nedbrytbart. Et bedre alternativ for de som er allergiske og ekstra sensitive, du vil sitte igjen med en renere luft når disse brennes inne. 

Til den som har alt; morsomme skilt med tekster på dialekt!Lyshus, pute og lysestake:-) 

(Madam Stoltz og pute fra By Nord)Mangler du noe til de små, så har vi masse fint fra Sebra!

Nydelig vogn i tre, og heklede dukker i forskjellige størrelser og farger. Vi har også klær til dukkene!
Artig arkiv til barnas tegninger!Matbokser, flasker, skåler og kopper med forskjellige farger og motiver. Perfekt til barnehage -og skolebarn. Kofferten er kjempe fin å ha småting i på barnerommet! 


Rydd bort leker i denne fine tøykurven!Da håper vi du ble litt inspirert, og tar turen innom oss for en hyggelig julehandel! Vi pakker inn gavene fint for deg:-)

Julehilsen fra Allehaande-jentene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar